Het verhaal achter Clandestine

Clandestine 

clandestien bijv.naamw. Uitspraak:  [klɑndɛsˈtin] dat verboden is en in het geheim gebeurt  Synoniemen: geheim, ongeoorloofd

Onze religie

Clandestine = diversiteit - iedereen draagt dat stukje waarheid in zich. Elke religie, cultuur is welkom. The way of nature. Zonder regels en programmering.

Ons verhaal

Charlotte en Axelle kennen elkaar al jaren. Van jeugdvriendinnen naar medeheksen naar samen mama worden. 'We did it all!'

Op een dag stond Charlotte in haar tuin in Andalucia, Spanje, met zicht op de bergen. Armen gespreid en hoofd naar de zon gericht. Heel duidelijk kwam een boodschap van liefde door. Een frisse wind met bloesemgeur! 'Er komt iets nieuw aan', voelde ze.

Diezelfde dag besliste ze om pen en papier te nemen en op te schijven wat moest komen: de kracht van de baarmoeder, in tune with my moon, heksenkracht, creativiteit, sensualiteit, leren pendelen,...De lijst was lang! 

Ook Axelle werd gechanneld die dag. Meteen hadden C. en A. contact met elkaar en toen werd het even stil. 

Bezinning. 

De komende dagen bleek Axelle énorm enthousiast over de onderwerpen, na een gesprek met haar spiritteam over het potentieel van dit onbekende nieuwe pad! Urenlange conversaties volgden. Onderwerpen als: leren kaarten leggen, praten met je team, spreuken leren creëren, twinflames en soulmates, etc... volgden. 

Voor ze het wisten, staken Axelle en Charlotte een heksenopleiding in elkaar vanuit hun eigen ervaring en onderzoek. Al wat ze jarenlang zelf moesten ontdekken zonder de juiste hulp, bundelen ze nu in een badass lessenpaket met een warme prachtige female community! Om de komende heksen te ondersteunen in hun reis. 

"Clandestine werd geboren en had meteen 30 deelnemers! In de Coven merken we dat vrouwen eindelijk hélemaal zichzelf kunnen uiten. Ze durven in het archetype van 'de wijze heks' te stappen en leren stilaan dat al wat ze nodig hebben, al in hun aanwezig is. Wij bieden louter inspiratie, ondersteuning, een veilig kader en duidelijke informatie van onszelf en andere heksen waar we naar op kijken. We tonen de vrouwen dat magie echt bestaat. Als je het écht meemaakt, tijdens de Clandestine reis, kan je er niet meer onderuit. Witchcraft is real!

Let's bring it to light..."

- Charlotte en Axelle