Onze cirkel

In onze online opleiding van 6 maanden bouwen we samen deze veilige coven. Via onze app checken we wekelijks in met jou en de andere vrouwen. Je krijgt opdrachten en inspiratie (podcasts, Q&A’s, songs, Youtube-video’s ... We staan elkaar bij met raad en daad. Jij krijgt alle tools om de kracht in jezelf te ontluiken.

Dit doen we via:

 

Veilige gronding

We zorgen voor wortels, zodat je kan groeien als startende heks. Zie het als kapstokken waar jij je aan kan vasthouden met als basis onze aarde. Letterlijk en figuurlijk houden we de (blote) voetjes op de grond. Zodat jij je altijd kan gronden in de wereld van magie, de verschillende dimensies en vorige levens. We zijn de spaceholder voor onze groep heksen en vormen echt die veilige basis.

Verbinding

Als vrouwen verbinden vanuit hun hart en baarmoeder, kunnen ze elkaar helen. Wij hebben de capaciteit om elkaar te dragen, ons ego los te laten en samen te zijn. Gewoon zijn. Als we allemaal samen cirkelen, gebeurt vanzelf magie. Zonder oordeel en met volledige aandacht luisteren, delen, wenen, helen, lachen en dragen we. Wij zijn één.

Geborgenheid

Tijdens je reis naar binnen, kunnen je schaduwkanten heel eng aanvoelen of je overweldigen. Een open gesprek of andere inzichten hierover doen wonderen. De coven is er voor je. We delen deze twijfels en de moeilijkste quests met elkaar. Axelle en Charlotte bewaken de veiligheid. ALTIJD. Enkel zo kan je je verder als heks ontplooien.

Unlocking Magic

Je zal stap voor stap meer en verschillende stukjes magie van jezelf ontdekken. The Universe, wij én de andere heksen in de coven, triggeren je. We openen deuren door ervaringen te delen. Te tonen wat er mogelijk is. Jij zal zelf aanvoelen of deze energie iets voor jou is. Je zal bepaalde informatie doorkijgen vanuit je ziel. Je mag meer zien, meer voelen. Het herkennen van jezelf in elkaar zorgt voor de magie. Letterlijk.

Verzachting

In de Westerse wereld leren we van kleins af aan om te presteren en doelen te behalen. Rusten en zachter leven zijn we soms verleerd. In de coven tonen we dat jij niets MOET. Jij MAG alles. Jij mag zijn. Een vrouw ontvangt vanzelf energie als ze in haar vrouwelijke kant durft stappen. Ontvangen in de plaats van najagen. Verzachten en vertragen in plaats van presteren en moeten.                                                            

Kracht delen

What’s the fun part of doing it alone? We delen onze wins, we juichen en moedigen elkaar aan. Onze reis naar binnen is niet niks. Elke persoonlijke overwinning mogen we vieren. Zo delen we onze krachten en is de energie die ze uitstraalt nog intenser. 1 + 1 is niet gewoon 2 bij ons. Als we allemaal samen kracht tonen, kunnen we de wereld aan. Let the magic multiply!