VERTEL OVER JE REIS

Wij zijn ongelofelijk dankbaar dat wij jou mochten meenemen op deze reis en zijn benieuw hoe jij dit avontuur hebt beleefd. Vertel, deel en uit jezelf onderaan deze pagina zodat andere zielen geïnspireerd kunnen raken.
 

Terug naar blog

9 reacties

Ik ben Axelle en Charlotte super dankbaar voor alle kennis en wijsheid die ze delen. Ik heb altijd gevoeld dat ik een 6de zintuig had en doorheen de opleiding zijn de puzzelstukjes in elkaar gaan passen. Je leert in je oerkracht staan als vrouw en te leven vanuit je hart rekening houdend met de maancyclus. Hierdoor herontdek je je eigen power en kan je ook andere inspireren om in hun eigen kracht te staan. Via orakelkaarten of via het pendelen de connectie met je spiritteam voelen is echt magisch en een continue leerproces. Echt wonderbaarlijk! Ik leef nu meer vanuit mijn hart en straal elke dag 😊. Bedankt Axelle en Charlotte, you are so powerfull ❤️

Carla

Clandestine is een reis die je als een rollercoaster zal meenemen (een leuke, niet eentje waar je ziek van wordt door er alleen al naar te kijken :D).
Charlotte en Axelle geven je een veilige basis waar je jezelf kan en mag zijn, een plaats waar je je geborgen kan voelen.
Doorheen het Priestess traject geven ze je steeds meer stukken van de puzzel die alleen jij kan leggen.
Zowel Charlotte als Axelle zijn een bron van inspiratie. Je gaat jezelf terug (her)ontdekken en kan je ervaringen delen met de vrouwen die mee in het traject zitten.
Na een traject van 6 maanden kom je met z’n allen samen, een hoogtepunt waar je naartoe aan het werken bent.
Tijdens deze dag voel je de magie stromen, de energie die iedereen met zich meedraagt.
Doorheen de dag nemen Charlotte en Axelle je nog een laatste keer mee in het diepe.
Je gaat als vrouw/heks in opleiding naar daar maar gaat naar huis met een hart vol liefde, een rugzak vol kennis en niet onbelangrijk als heks.
Na het traject zal je nog regelmatig eens terugdenken aan de covendag en de verbinding die je daar hebt gevoeld. Maar weet… die verbinding zal er altijd zijn!
Liefde en licht ! <3

Chiara

Charlotte en Axelle nemen je met clandestine echt mee op een magische reis naar binnen. Ze delen al hun kennis en inspireren vrouwen op verschillende manieren om terug in hun kracht te komen. Ik voel me blij en dankbaar dat ik van deze 2 krachtvrouwen mocht leren en in alle veiligheid mijn eigen heksenkracht mocht (her)ontdekken. De covendag vormde echt de kers op de taart waar we in connectie met de andere al het geleerde konden omzetten in de praktijk. Ik zou het zo opnieuw doen ❤️.

Evelien

Na ‘clandestine’ is spiritualiteit niet meer weg te denken uit mijn leven. De onderwerpen die aan bod kwamen, waren bijna allemaal nieuw voor mij, op enkele uitzonderingen na. Je krijgt uitgebreid de tijd om op je eigen tempo de onderwerpen te verwerken. Ik kan me nu geen leven meer inbeelden zonder het vollemaanritueel, pendelen, af en toe een kaartje leggen. De uitleg over de birthchart heeft me veel over mezelf geleerd en zet me aan om nog veel bij te leren 😉 Charlotte en Axelle, de moeders van clandestine, zuigen je echt mee in hun levensverhaal.
Als kers op de taart was er de ‘coven cirkel’ die ik absoluut niet wou missen. Wat een dag! Een dag vol mediteren, dansen, rituelen, schilderen, lekker eten. Eindelijk gelijkgezinde mensen om je heen! Met een ander woord als ‘waanzin’ krijg ik deze dag nog altijd niet omschreven. Als apotheose mochten we met de coven een healing uitvoeren. Ik ben heel dankbaar dat ik daar heb mogen kennismaken met mijn eigen bijzondere kracht. Ik denk nog dagelijks terug aan deze dag 💖Hierdoor blijf ik het pad van clandestine verder bewandelen. Het heeft me rust gegeven in mijn leven, dat je er nooit alleen voor staat. YOU NEVER WALK ALONE!

Greet Bollen

Moeilijk om in woorden te omschrijven wat Clandestine doet. Het is een reis. In jezelf.
Naar plekken waar je misschien ooit al geweest bent maar die je vergeten was. Naar plekken die onbekend zijn en je iets nieuws brengen.

Het is (her)ontdekken, helen, hoog en laag gaan.
En het is vooral nog maar een begin. Want Clandestine is de start van nog veel meer magie in mijn leven.

Benieuwd waar deze reis me nog gaat brengen. Bedankt Charlotte en Axelle.

Nele

Reactie plaatsen